Det börjar dra ihop sig om presidentposten i USA

Jag när en liten förhoppning inför 2021, specifikt för januari 2021, och det är att Donald Trump sitter kvar som president i USA i ytterligare fyra år. Jag vet att förhoppningen verkligen är liten, och jag är beredd på en besvikelse, men saker sker som kan påverka utgången av räkningen av elektorsröster den 6 januari. Trump har ännu inte erkänt sig besegrad och först den 20 januari vet man antagligen säkert vem som blir president.

Att det amerikanska presidentvalet den 3 november 2020 inte gick rätt till har varit uppenbart sedan rösträkningen stoppades på valkvällen den 3 november och valobservatörerna skickades hem. Under valnatten fortsatte ändå rösträkningen i många valdistrikt och på morgonen den 4 november hade Joe Biden mirakulöst kommit ifatt Trumps ledningar i alla de swingstates som behövdes för att Biden skulle vinna. Det har varit ett koordinerat valbedrägeri där Trumpröster med automatik flippats till Biden, gigantiska röstdumpar på hundratusentals röster med en fullständigt osannolik fördelning mellan Trump/Biden har förekommit och ovanpå detta har många krafter bidragit genom att på alla sätt utnyttja alla de kryphål som finns i delstaternas vallagar till Bidens fördel, samt ett direkt röstfusk, som det finns edsvurna vittnesmål om i tusental. Och ovanpå detta har domstolarna vägrat ta upp de flesta av de stämningsansökningar som lämnats in, av formella skäl, inte av sakskäl. Det är på det hela taget ett fulspel på en astronomisk skala. Att den sidan som representeras av det ”demokratiska” partiet i USA är så fruktansvärt patetisk att man ser som enda möjlighet att slå den andra i ett allmänt val genom fusk säger så mycket om både karaktären och desperationen. Och medströmsmedia tillsammans med Big Tech är i högsta grad delaktiga i detta fulspel genom att censurera legitim kritik mot metoder och faktiskt konstaterat valfusk. Om Biden svärs in den 20 januari kan USA i stället för allmänna val framöver i stället låta det demokratiska partiet tillsammans med de stora medieplattformarnas och nyhetsmediernas ledningar utse president, parlamentariska kammare och HD-ledamöter. Det vore i alla fall ärligt.

Men, nu är det så att det ändå finns en liten, liten sannolikhet att Trump trots allt sitter kvar som president. Det finns flera olika scenarier i vilka man kan hindra demokraterna att stjäla detta val. Och det kommer givetvis mötas av omfattande protester ifrån de medier och medieplattformar som så innerligt vill att de korrumperade demokraterna sitter vid makten och inte republikanerna, eller Trump. Men Trump står i så fall inte för någon valstöld. Han har i så fall bara hindrat en.

Varför är då Trump ett så mycket bättre alternativ än Biden/Harris? Det uppenbara svaret är givetvis att demokraterna, som det uttalade vänsterparti det är, har gått långt mer åt vänster det senaste årtiondet än vad som är hälsosamt för en världsledande ekonomi. Det var på vippen att Bernie Sanders, som till och med karaktäriserat sig själv som uttalad socialist, tog hem den demokratiska nomineringen. Nu lyckades partiledningen manövrera ut Sanders, men Sanders idéer är i högsta grad levande i det demokratiska partiet, och kommer prägla en demokratisk administration. Kamala Harris väntas segla in i Joe Bidens ställe ganska snart och hon är i Sanders kamp. Trump är sannerligen inte perfekt, men han är i alla fall någon som bromsar alla galenskaper som vänsterpolitiker och medieplattformar vill rulla ut. I Trumps frånvaro kommer det antagligen på alla fronter i rask takt. Det vore sannerligen inte önskvärt.

Lämna en kommentar